dilluns, 11 de març del 2013

Frases fetes

Afegir llenya al foc:


Siginificat: No solucionar el problema, sinó afegir més problemes del que ja hi ha.

Apareix cadàver calcinat durant els festejos del poble valencià, Riba-roja del Túria. 

El passat dissabte, a la localitat de Riba roja del Túria, mentre replegaven la paella gegant. Va apareixer a l'interior del foguer, un cos humà cremat.  S'ha identificat el cadàver: Marc Llorenç. Que va ser el transportista de la llenya per a l'acte. No es sap cert per que estava baix de la paella, però pareix ser que l'home ja era inconscient quan es va encendre el foc. Els veïns van seguir afegint llenya al foc durant hores sense saber el que realment estava passant.

 Donar carta blanca:

Significat: Deixar a algú tota la llibertat per fer el que vulgui.

Els lladres més intel·ligents del món

El passat dijous a la localitat alacantina de Calp van furtar a una joieria, la increïble quantitat de 40 diamants, per un valor superior als 130.000 €. Per a aço, van haver de burlar diverses instal·lacions de seguretat.
Van executar les proves de manera tan magistral que no hi va quedar cap prova implicatoria en l'escena del crim.
Ja es creia que aquest anava a ser el crim perfecte. Fins que al dia següent, divendres, un dels participants va ser detingut. Pareix ser que va donar una carta en blanc (sense remitent ni destí) amb la intenció que li aplegara a un altre participant en el delicte. La carta estava abultada i es que contenía la meitat dels guanys. 

OFEGAR-SE EN UN GOT D’AIGUA


SIGNIFICAT: no saber superar petites dificultats que es presenten en la vida.

Ofegat en un fot d'aigua

Home de 53 anys mor ofegat en la capital francesa el día 15 d'agost, al quedar-li enganxat un glaçó en la tràquea, es a dir, es va ofegar en un got d'aigua.

El glaçó es va desfer alguns minuts després i per aquesta raó, va ser difícil de saber la causa de  l'ofegament. 

L'home, vivía sol i no va tindre cap mena d'ajuda, ni tan sols l'haguera trobada a temps, ja que el veí més proper viu a uns quants escalons de distància. 

 


   

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada