dilluns, 11 de març del 2013

Fitxa bibliografica



- Títol: Sabor de crim.
- Autor: Mariano Casas.
- Editorial: Bullent Edicions.
- Any d’edició: Març de 2003.

- Resum: Maribel i els seus fills, Rafa i Sílvia, han de mudar-se molt perquè Maribel era mestra i cada any anava a un lloc diferent a donar classes.
Un any van viure a Gerberes, a on van conèixer a una altra família. Els fills de Maribel es van fer molt amics d’ells, passaven els dies tots junts narrant històries.
Va passar l’any i tornaren a mudar-se del poble, van passar per molts llocs fins acabar en Xofres. Allí vivía la seua tia Amàlia i la seua amiga Emilieta.
Rafa va fer amics i ells el van ajudar a resoldre un misteri. Resultava que Rafa creia que Emilieta era una assassina, i que havia assassinat el seu marit i el va posar a la caldera que feia per a les festes del poble.
Passat el temps i uns fets va averiguar que el seu marit estava viu i vivint en un altre lloc, i que tot allò va ser un malentés.

- Valoració personal: Aquest llibre m’ha paregut interessant i divertit, ja que el final no te l’esperes. Es breu però també és molt entretingut, ja que en tota la història està intentant averiguar què ha sigut de la família del personatge d’Emilieta, i al final tot resulta que és una farsa.

- Fragment elegit:
En aquell moment la seua llanterna va fer llum sobre l’objecte que havia entropessat amb el meu cap. Era un costellam que penjava d’una biga del sostre per un cordell. No era l’única peça càrnica, ja que dins d’aquell espai n’hi havia d’altres, entre les quals vaig distingir una gran cuixa.


He triat aquest fragment perquè és en un moment de la història que m’ha agradat. Es tracta quan Rafa i Sílvia van anar a la casa d’Emilieta, a trobar el cos del seu marit en la seua casa, però a canvi van trobar un tros de carn d’un animal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada