dilluns, 4 de març del 2013

Cuentos y leyendas de los Juegos Olímpicos

Cuentos y leyendas de los Juegos Olímpicos




Títol → Cuentos y leyendas de los juegos olimpicos.
Autor → Gilles Massardier.
Col·lecció → Tus libros cuentos y leyendas.
Editorial → Anaya
Lloc i any de publicació → Madrid, 2003.

Resum:
Sellig li va transmetre al seu president que thavien de tornar als Jocs Olímpics, li conta a tots els Jocs anteriors on es feien, la data i els seus presidents. Al 2026 se feren els Jocs Olímpics i el coronel no tenia el discurs i un soldat se va oferir per a anar a sa casa i traure el discurs, ell no es creia que anava a arribar i faltant 10 minuts aplegà, el coronel no s’ho creia.
Es va celebrar la primera marató de la história dels Jocs Olmpics i Spiridon va ser el guanyador, fent una remuntada èpica. La bandera dels Jocs Olímpics i les medalles varen protestar del treball que tenien de sempre estar quietes sense menejar-se.
Els segons Jocs Oíimpics es varen celebrar a Alemanya, on estava Hitler. Un corredor negre va guanyar els 100 metres, i Hitler es va enfadar amb els seus corredors perquè no havien guanyat la prova i l’havia  guanyat un negre.
Un atleta li va enviar una carta a la presidenta del COI dient-li el seu enuig amb l’organització dels Jocs Olímpics.
Wilma era una xica que de xicoteta va tindre una greu lesió a les cames, i va estar molt de temps sense caminar. El seu germà la va apuntar a un equip de bàsquet on era molt bona i va anotar molts punts en 20 partits, que va ser un récord. Un representant la va vore i li va dir que s’apuntara a fer atletisme. Ella va fer cas i es va apuntar a un equip d’atletisme.     Als seus 16 anys va acudir a uns Jocs Olímpics i va guanyar els 100 metros i va quedar tercera en els relleus per equips.
Max un xiquet que tenia 8 anys va vore la pel·lícula de Tarzan, i li va dir als seus pares que volia ser com Tarzan. Els seus pares espantats el varen dur a un psicóleg, qui li digué als seus pares que esperaren uns dies que anava a consultar el cas. Mentres tornaven a casa hi havia periodistes en la porta de sa casa i li digueren al xiquet que fera el “ohohohooo”... I els periodistes li varen dir que anava a eixir per la tele. El xiquet va entrar en el rècord Guiness batint un rècord de 43 segons i 23 dècimes.
Un xic de 17 anys va asistir a la primera clase de Ed.Fisíca i anven a fer salt de altura, el profesor els va contar el record que tenia Dick Fosbury, que tenia en 2 metros i 10 centimetres, de altura.
Hercules un atleta dels Jocs Olimpics es va escapar de la concentracio dels Jocs Olimpics i un detectiu la va raptar. El detectiu li va dir que era una birot, que duia un aparato darrere del coll. El detectiu crida a una parella que no tenia fills per a que adoptaren a Hercules. 


Valoració personal: El llibre m‘ha agradat molt perquè va d’esport i a mi m’agrada molt el esport. El llibre està molt bé, les històries que conten dels Jocs Olímpics estan molt xules. El llibre contà les grans victòries dels atletes i esportistes que varen guanyar les proves que es fan als Jocs Olímpics per a saber qui és el millor de tots els temps. El llibre em va causar interés perquè tractava dels Jocs Olímpics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada