dilluns, 4 de març del 2013

Acabar el relat...

Passat este temps els joves no varen acudir a missa durant uns dies, el cura es va preocupar al vore que els joves no acudien a missa diàriament. Era molt estrany que anant tots els dies a missa, de sobte no varen anar-ne cap, perquè durant tot un mes varen anar tots els dies a l’església del poble.


El cura es va interessar molt en eixe cas per a esbrinar per què no acudien a missa, quan anaven tots els dies,


el cura va esbrinar on vivien per a vore que els passava als joves i a dir-los que no deixaren d’acudir a missa.


El cura els va dir a uns companys d’estos joves que li digueren la direcció de sa casa, estos companys amablement li varen dir la direcció encantats, perquè ells tampoc sabien res de per què no acudien a missa últimament.

El cura va agafar el seu vehicle propi i va anar en direcció la casa del joves, el cura va arribar a la seua casa i va tocar al timbre, no va obrir ningú, era molt estrany perquè totes les finestres estaven tancades com si allí no visquera ningú. El cura preocupat es va tornar a la seua casa, l’endemà hi havia missa, i allí estaven els companys d’aquestos joves, els va dir que a sa casa no hi havia ningú vivint i que estava molt preocupat per si els havia passat alguna cosa. Passats uns dies, els joves seguien sense acudir a missa, i el cura seguí també molt precupat per eixe cas. El cura va tornar a la casa dels joves per a vore si ja hi havia algú a la casa, però seguia sense obrir ningú. A la setmana següent va haver una missa i els joves que eren llatinoamericans van acudir a l’església, el cura es va alegrar molt, i l’acabament de la missa el cura els va dir que es va preocupar molt perquè no acudien a missa i que els va anar a buscar a casa per a saber per què no hi anaven. Els joves li varen dir que se n’anaren de vacances a vore a la família que feia molt de temps que no la veien, el cura es va alegrar perquè eixe era el cas pel qual no anaven a missa. A partir d’eixe dia varen acudir tots els dies a missa com de costum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada