dilluns, 4 de febrer del 2013

El portal dels elfs, Herbie Brenan


 


Titol: El portal dels elfs 

Autor: Herbie Brennan

Col·lecció: Esfera

Editorial: Bromera

Lloc y any de la publicació: Alzira novembre 2004


RESUM


Ens conta com el món del elfs i els humans s'uneix per a salvar la vida de Pirgus, el príncep hereu, el qual quan viatja al món del humans es dóna compte que el portal estava manipulat decideix tornar per a salvar la vida de son pare l'Emperador Porpra quan aconsegueix arribar una altra vegada al seu món necessita curar-se per una injecció quan es disposa a salvar a son pare , ¿ho aconseguirà?


VALORACIÓ PERSONAL


Per a la gent que li agrada la literatura fantàstica, amb aquest llibre estarà meravellada des del principi fins a la fi, aquestes lletres han sigut molt addictives per a mi, ho recomane.


FRAGMENT DEL TEXT


 Com era que havia eixit tot tan i tan malament? Estava a punt de tallar-li el coll al mocós aquelli, de colp i volta en un tres i no res, es trobava corrents per salvar la vida. La vida i l'ànima. Beleç no aniria amb comtemplacions: els dimonis prínceps no anaven amb competmplacions.Tan bon punt es fera amb brimstone aquest quedaria fet xixines. I la seua ànima o el que quedava, la farien servir per a portar un gólem, o per a custodiar alguna estúpida tomba, o anirien tallant-ne llesques eternament pa a alimentar els nens dimoniets.                                       
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada