diumenge, 13 de gener del 2013

Nova activitat: la descripció d'escenes

Un home momificat és trobat assegut després de sis anys

Els habitants d'un edifici d'apartaments a la ciutat de Tula, Rússia central, s’han quedat horroritzats en assabentar-se d'una descoberta feta en un dels apartaments. El cos momificat d'un llogater es trobava en una posició curiosa: assegut a la cuina del seu apartament. El llogater havia estat mort durant sis anys.
El cos estava assegut amb el cap recolzat en la taula, en la qual simplement hi havia una botella buida de vodka. El policia que va anar al domicili després de la trobada va descobrir que els periòdics tenien data de febrer de l’any 2000. Una de les veïnes va ser qui va reconèixer la mòmia, i va dir que era el seu veí Vladimir Ledenev, de 68 anys, que havia desaparegut sense deixar rastre feia uns sis anys.
A poc a poc, anaren seguint el fil i reconstruiren la història. Ledenev havia passat quatre anys a la presó, i se li havia vist recollir botelles buides i restes de menjar pels carrers. La seua pensió era bastant petita i vivia en la pobresa. Els veïns digueren als investigadors que molta gent va intentar buscar Ledenev durant diversos mesos després de la seua desaparició, però ningú no va donar amb ell. Tots trucaven a la porta, però mai no contestava ningú.
Una dada curiosa és que durant tots aquests anys els llums i el refrigerador es quedaren encesos en l’apartament. L’olor típica de la descomposició potser no va donar-se perquè va morir a l’hivern, i allí els hiverns són molt durs, amb la qual cosa les baixes temperatures ocultaren les males olors.
Pravda, 24-01-2007
(adaptació a partir de la versió anglesa del diari)


ACTIVITATS
Has de preparar dos textos descriptius:

  1. Imagina que ets el forense de CSI i has de descriure minuciosament l’escena que va trobar-se la policia. 
  2. Imagina que ets un escriptor i has de crear l’ambient per a un conte de terror que anomenaràs “La mòmia borratxa”.

Com sempre, has d'escriure el text en un document de GoogleDocs (o GoogleDrive) i compartir-lo amb mi quan l'acabes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada