dilluns, 21 de gener del 2013

La momia


Data : 24-01-2007
Loc : Tula, Rússia central
Nombre de la víctima : Vladimir Ledenev
Número de l'informe : 87.924.556

Un home assegut en una cadira recolza el cap en la taula. Va vestit amb un barret de llana, una camisa a quadres, uns pantalons vaquers negres i unes sabatilles d'anar per casa del València C.F. L'home té la camisa despassada fins als tres primers botons. Al seu costat, a la taula, es troba una ampolla de vodka buida i uns diaris que daten de l'any 2000.

A la butxaca dreta dels pantalons té una cartera amb 100 rubles, una targeta de crèdit, una entrada per l'òpera del dia 2000.12.21 i el seu DNI.

Sembla que el cadàver porta sense vida 6 anys, els diaris que té al costat del cap ens ho indiquen i el seu cos ja quasi està en estat de descomposició, no gaire avançada gràcies al fet que a Rússia fa molt de fred i sembla ser que aquest home va morir en l'hivern tan fresc de Rússia. Les llums han estat enceses durant tots aquests anys. I al frigorific que continua obert hi ha unes llandes de tonyina
podrides. En l'habitació de la vcictima sols hi havia un vestit de pres, i un document que pareix acreditar que posteriorment va estar empresonat.

No té molts aliments ni utensilis de cuina ni neteja, el que ens indica que ha viscut ací molt poc de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada