dilluns, 20 de maig del 2013

Carta al director

Carta al director:

Hola, sóc un aficionat d’este club soci des que era menut. I porte a este club molt dins del cor, tots els cap de setmana vaig l’estadi on juga, per a estar sempre amb els jugadors i que mai estiguen sols.
I envie este missatge per a queixar-me sobre la gestió que du el club, que per al meu gust no ho estan portant per bon camí. El director esportiu d’este club que és Braulio, no encerta en l’elecció dels fitxatges i de les vendes dels jugadors. Tampoc encerta en els contractes que fa als jugadors. També pense que hauria de donar més oportunitats als joves que juguen al planter, que podria donar-li una oportunitat a cada un dels jugadors.
Altre tema molt important és la del camp de futbol, que ahi seguix, parat. Que ni va avant ni va arrere, tindrien que traure beneficis per a torna a les obres del Nou Mestalla, que els valencianistes sempre em vuigut estrenar. I el tema més important es la del President, que ara que ja an destituit al f... de Manuel Llorente, podrien traure un president com deu mana, un President que siga de la casa i sobretot que senta els colors del Valencia Club de Futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada