dilluns, 22 d’abril del 2013

L' equip Juvenil "B" del Riba-Roja de Túria C.F. aplega a una final històrica.

L’equip Juvenil B del Riba-Roja de Túria Club de Futbol aplega a una final històrica.


L’equip Juvenil “B” del Riba-Roja de Túria Club de Futbol va jugar el campionat més important de la Comunitat Valenciana, on participen els equips més destacats, que és la “Copa València”. Que aquest any el va jugar este equip, que ningú el coneixia i des que va jugar aquest campionat es va conéixer per tota la Comunitat Valenciana, que a base de treball, esforç i esperit va disputar un campionat excel·lent. En aquest campionat l’equip de Riba-Roja en la fase de grups li van tocar uns equip molt durs, que eren el Torre Levante, Vila-Real C.F. i Crack’s. A l’equip li tocava debutar contra el rival més dur del grup, el Vila-Real C.F., va ser un partit molt disputat en el qual el Riba-Roja va véncer per 1-0 amb un gol de falta directa de Juanvi. El segon partit li tocava jugar contra el Torre Levante, el partit va ser un poc avorrit ja que el partit va ser dominat en tot moment pel Riba-roja, que va véncer per 3-0 amb gols de Juanvi per partida doble i Víctor. L’últim partit que quedava de la base de grups va ser contra Crack’s, que varen empatar els dos equips a 1-1, el gol va ser obra de Juanvi amb una espectacular xilena que va deixar tot el camp bocabadat. L’ equip va passar als quarts de final com a primer de grup amb 7 punts. Als quarts de final li va tocar l’Hèrcules C.F que va quedar segon al seu grup, l’equip va aplegar al partit amb la moral molt alta perquè no s’esperaven arribar tant lluny en el campionat. El partit va ser molt dur per als xicons, que s’ho varen deixar tot al terreny de joc i que varen guanyar per la mínima, 1-0, amb un gol  d‘Hèctor en una jugada  d’estratègia que va concloure en un gol molt bonic. Gracies a aquest partit l’equip es va plantar en unes semifinals molt boniques de vore, l’equip no es creia el que havien aconseguit i estaven molt emocionats de jugar aquest partit contra un rival molt dur com és el Valencia C.F. A l’altra semifinal es trobaven el Llevant U.E. i L’Elx C.F. A la semifinal l’equip va estar a la altura del rival i el partit es va quedar sense gols amb un 0-0 inicial. El partit va arribar als penals, El Valencia C.F va començar tirant el primer penal que el porter del Riba-roja Òscar va endevinar. La tanda va aplegar al seu últim penal amb un resultat 4-4, i amb l’últim penal a favor del Riba-Roja, que si marcava passaven a la final, si no continuaven llançant penals. L’encarregat de tirar l’últim penal va ser Juanvi que era fins ara el màxim golejador del Riba-Roja, Juanvi va enganyar el porter i va marcar el penal decisiu. L’equip va pasar a jugar la final contra el Llevant U.D. que va ser el guanyador de l’altra semifinal. Els xics estaven eufòrics per la gesta que havien aconseguit en aquest campionat.

Va arribar el gran dia que tots esperaven, tots els pares no es podien creure el que havien aconseguit els seus fills, el cos tècnic de l’equip tampoc s’ho podia creure, però ja que havien arribat a esta final volien guanyar.
Els dos equips varen entrar al camp com si es tractara de la final de la “Champions League”, l’àrbitre va xiular el començament del partit, el Llevant es va avançar al marcador, però el Riba-Roja amb molt d’esperit i casta va remuntar el partit en 5 minuts espectaculars de l’equip amb dos gols de Juanvi i de Carlos. Faltant 3 minuts d’encontre va haver una falta al límit de l’area,  l’especialista que era Juanvi es va disposar a llançar la falta, i va marcar un gol per a la història del Juvenil “B”. El partit es va acabar i els xicons varen celebrar el triomf de la “Copa València” com si hagueren guanyat el campionat del món. A part de guanyar el campionat, Juanvi va guanyar el màxim golejador amb 5 gols anotats. I va recibir el trofeu de máxim golejador del campionat.

Els xicons varen ser rebuts al poble com uns heroïns, i varen rebre cada un, una medalla al merit esportiu de Riba-Roja de Túria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada