dilluns, 22 d’abril del 2013

Carta a l'alcalde


El problema que jo hi veig és que a Riba-roja no hi ha camps de futbol disponibles perquè els joves puguen jugar al futbol i practicar esports sense envair els parcs ni molestar a la gent del poble.

En aquest poble no hi ha camps disponibles per a la joventut, l’únic camp municipal que hi havia l’han tancat i l’han convertit en una pista de tennis, els joves reclamem un lloc on poder jugar tranquils sense molestar a ningú i sense que la gent ens renegue per les pilotades. Els camps disponibles són els dels instituts i els del Riba-roja C.F però si votem per a jugar amb els amics la policia a l’instant està allí. I l’altre camp del què hi disposem és el descobert del poliesportiu que ara l’han reconvertit en una pista de tennis de les quals ja n’hi ha 2 més al costat.

Estaria be que ens féren un camp nou per a poder jugar sense que ens criden l’atenció la policia i ens tire. Propose que feu el camp en el barranc de baix de la passarel·la de la falla l’Harmonia ja que hi ha un gran lloc i no hi han cases al costat.

Gracies per la seua atenció.
Fdo: David

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada